A TENGER AJÁNDÉKA
Szervezetünk saját öngyógyító folyamatát aktiválják. Spirulina és Chlorella algák, magas tápértékü fehérje 60%, eszenciális aminosavval, nyomelemmel és ásványi anyaggal. Káliummal, magnéziummal, cinkkel, klorofillal, enzimekkel, B vitamin komplexel
Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.
Az óceán létfontosságú ásványok és elemek tárháza. Az ősi tengerparti kultúrákban a tenger más kincseit, mint a moszatokat, halakat, rákokat, kagylókat is gyakran fogyasztották, pl. a kék-zöld alga, a spirulina az aztékok csodaeledele volt.
A mikroalgákat már évezredekkel ezelőtt a maják és az aztékok, a mai Közép- és Dél-Amerika ősi, fejlett civilizációi ismerték és tisztelték gyógyító valamint tápláló tulajdonságaik miatt. Az algákat rendszeresen étrendjük alapanyagaként használták.
A táplálkozás-tudomány kutatásai szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, a tápértékek nagymértékű csökkenése miatt étrend-kiegészítők nélkül nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára a szükséges mikro-tápanyagokat.
Tartós hiány következményeként immunrendszerünk legyengülhet, nem képes védelmet nyújtani a különféle kórokozókkal, betegségekkel szemben.
Gyakran és sokat eszünk. Hiszen nem tudja szervezetünk felvenni a szükséges vitaminokat,
ásványokat. Nincs hasznos, vagy csak nagyon kevés tápanyag. Éhezik a testünk, szervezetünk.
A megoldást az alga készítmények, folyamatos fogyasztása biztosítja, természetes összetevői révén a szervezet számára szükséges biológiailag aktív anyagokat. Felszívódásuk 90-95%.